Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΝΕΑ

Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: "Ήταν κάποτε μαζί μας"

ΝΕΑ | 23-09-2019 12:37

Πρόκειται για μια απλή παρουσίαση του έργου των συναδέλφων μας, από υλικό συνεντεύξεων που είχαν παραχωρήσει οι ίδιοι σε εμένα, η φίλοι και συνεργάτες τους στους συντελεστές της σειράς, παραγωγής της Ένωσης, «Από το Μικρό στο Μεγάλο». Αφορά τους συναδέλφους εκείνους που παρέμειναν, μέχρι τέλους του βίου τους, μέλη της Ένωσης μας.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ιδρύθηκε το 1989. Έκτοτε έχουν παρέλθει 30 έτη και νοιώθουμε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι επειδή, κατά τα χρόνια της κρίσης, που ατυχώς δεν φαίνεται να παρέρχονται, καταφέραμε με την υποστήριξη και βοήθεια μιας δράκας μελών μας, με πολύ κόπο και προσωπική ενασχόληση, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, να καταστήσουμε την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, επαρκώς ικανή, εύρωστη και αξιόπιστη αφ’ ενός για να συνεχίσει απρόσκοπτα το πολιτιστικό και πνευματικό της έργο, αφ’ ετέρου για να συνεχίσει να εμπνέει και να παροτρύνει νέους ανθρώπους να μυηθούν και να υπηρετήσουν με ζήλο, την τέχνη του σεναρίου. 

Και έτσι να συνεχίσουμε να θυμόμαστε και να μνημονεύουμε κι εκείνους που ήταν κάποτε μαζί μας.

Αλέξανδρος Κακαβάς

Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.


Το βιβλίο σας αποστέλλεται με καταβολή 12 ευρώ στο λογαριασμό IBAN GR5701718390006839133385616 της Τράπεζας Πειραιώς και αποστολή του παραστατικού στο kakavasese@gmail.com με το όνομα και τη πλήρη διεύθυνσή σας.



Επικοινωνία

Διεύθυνση Έδρας:Ίωνος Δραγούμη 14
Αθήνα 115 28
Γενικό Email:info@bookstream.eu


Newsletter