Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Πέραν του Σεναρίουεξαντλήθηκεδιαθέσιμο online

Πέραν του Σεναρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που αποτελείται από τον Κώστα Παπαπέτρο, αντιπρόεδρο, την Ιφιγένεια Κολλάρου, γενική γραμματέα, τον Κώστα Καπώνη, ταμία, τον Θάνο Τσάμπρα, μέλος, και εμένα πρόεδρο ενέκρινε, για το έτος 2022, μια εκδήλωση προβολής των έργων των σεναριογράφων, πέραν των σεναρίων τους, καθώς και των έργων κάποιων φίλων της Ε.Σ.Ε., προκειμένου να καταδειχθεί η δημιουργική ικανότητα των φίλων και συναδέλφων. Η σειρά αυτή εκδηλώσεων που κλήθηκε «Φιλολογικό Σαλόνι» έλαβε χώρα στο φιλόξενο Silver Spurs στο Παγκράτι, το οποίο και ευχαριστούμε. 

Προκειμένου δε να εορτασθούν τα δέκα έτη συνεχούς διοίκησης της Ε.Σ.Ε., αποφασίσαμε όπως εκδώσουμε το σύνολο των παρουσιάσεων του «Φιλολογικού Σαλονιού». Εξετάζουμε δε το ενδεχόμενο, κατά το 2023, να εμπλουτίσουμε το Φιλολογικό Σαλόνι με παρουσιάσεις έργων, μελών της νεοσυσταθείσας Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Όσοι ενδιαφέρεσθε, προσέλθετε

Αλέξανδρος Κακαβάς
Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος


Το βιβλίο σας αποστέλλεται με καταβολή 10 ευρώ στο λογαριασμό IBAN GR5701718390006839133385616 της Τράπεζας Πειραιώς και αποστολή του παραστατικού στο info@bookstream.eu με το όνομα και την πλήρη διεύθυνσή σας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση Έδρας:Ίωνος Δραγούμη 14
Αθήνα 115 28
Γενικό Email:info@bookstream.eu


Newsletter